سمینار علمی آب، غذای سالم و تندرستی برگزار می گردد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ شتابدهنده فاخربوم تحت نظارت بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ
با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و حمایت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، انجمن ارگانیک ایران و اتحادیه علمی گردشگری و هتلداری ایران در تبیین نقش غذا به عنوان بخشی از میراث فرهنگی ملموس و ناملموس ملتها و از آنجایی که امنیت و سلامت غذا دغدغه جهان امروز بوده و از اهمیت آن میتوان به وجود سازمان جهانی غذا نیز اشاره کرد، سمینار علمی آب، غذای سالم و تندرستی را مورخ ۶ آبان ۱۴۰۲ در پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار میکند.
با اعلام خانم نیکخواه دبیر علمی سمینار آب، غذای سالم و تندرستی این سمینار بصورت مجازی و حضوری (ظرفیت محدود) برگزار میشود و عموم علاقهمندان میتوانند بصورت رایگان از طریق فرم:
اقدام به ثبتنام نمایند.
اداره کل روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ